Jaak Sulg: ettevõtlikku meelt on Viljandisse juurde tulnud

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi edukate ettevõtjate seas on võrdlemisi vähe neid, kes oleks endas leidnud jõudu ja tahet püsivalt kaasa lüüa kohaliku linnavolikogu töös. Jaak Sulg on üks neist.
Viljandi edukate ettevõtjate seas on võrdlemisi vähe neid, kes oleks endas leidnud jõudu ja tahet püsivalt kaasa lüüa kohaliku linnavolikogu töös. Jaak Sulg on üks neist. Foto: Elmo Riig

Aktsiaseltsi Viljandi Metall üks omanikest Jaak Sulg leiab, et Viljandi ettevõtlus seisab tugevatel jalgadel eeskätt tänu sellele, et siinsed suuremad tootjad on oma tegevuse üles ehitanud ekspordile.

Jaak Sulg, kui te vaatate lõppevale aastale tagasi, siis kas see andis ettevõtjatele ainest pigem optimismiks või pessimismiks?

Ma arvan, et ei üht ega teist. Eesti majandus on praegu vaikses tõusutrendis ja midagi murrangulist ei paista ees olevat. Sama kehtib lõppeva aasta kohta: polnud kõige parem, aga ka halb mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles