Juuniorieast välja kasvav kuulitõukaja sattus rekorditega hoogu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jander Heil värskendas esmaspäeval Pärnu spordihallis Eesti juunioride sisevõistluste kuulitõukerekordit, mille ta mõni päev varem oli oma nimele võtnud.
Jander Heil värskendas esmaspäeval Pärnu spordihallis Eesti juunioride sisevõistluste kuulitõukerekordit, mille ta mõni päev varem oli oma nimele võtnud. Foto: Ardi Truija/Pärnu Postimees

Viljandimaa kergejõustiklane Jander Heil püstitas eelmisel kolmapäeval Tallinnas uue Eesti juunioride kuulitõuke sisevõistluste rekordi: kuuendal sooritusel sai ta kirja 19.30. Viis päeva hiljem nihutas ta Pärnus oma tulemust veel kaks korda.

Pealinnas saavutatu üle tundis Halliste valla spordimees küll heameelt, ent sooritusega ta rahul ei olnud. «Tean, et mul jäi veel päris korralik varu nii tehnika kui jõu poolelt,» lausus ta.

Esmaspäeval realiseeris Heil Tallinnas sisse jäänud varu Pärnus Karel Leetsare mälestusvõistlustel ning lisas värskele rekordile korraliku seeriaga 27 sentimeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles