Ugala kasvatas kitsikuse kiuste publiku arvu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri ajutine kodu black box (UBB) suleb uksed veebruari lõpus ning pärast seda kolib teater tagasi Vaksali tänavale. UBB-s näitas teater ka filme.
Ugala teatri ajutine kodu black box (UBB) suleb uksed veebruari lõpus ning pärast seda kolib teater tagasi Vaksali tänavale. UBB-s näitas teater ka filme. Foto: Elmo Riig

Kui võtta arvesse väljasõidud üle Eesti, teatrikino ja teised eriüritused, jõudis Ugala 2016. aastat kokkuvõtvas ametlikus publiku hulgas arvuni 63 028.

Kui sellele liita need inimesed, kes nautisid teatri tasuta pakutud lisaprogrammi, kerkib Ugala vaatajate lõpparv  66 000 ligi. 

«Võib öelda, et see oli viimase üheksa aasta üks publikurohkemaid aastaid,» ütles teatri korraldusjuht Heigo Teder. «Viimati nautis Ugala sellist publikumenu siis, kui 250-kohalise ajutise teatrisaali asemel mängis koduseinte vahel Vaksali tänaval. Seal oli kasutada kaks saali, nii 500-kohaline suur saal kui 160 inimest mahutav väike saal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles