Kolm kuud noori juhtinud poliitik ei jäänud nendega rahule (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Elmaste
Gert Elmaste Foto: Marko Saarm

Viljandi noortevolikogu saab poolteise nädala pärast endale taas uue poliitikust juhi – juba viienda kolme aasta jooksul. Lahkuv juht tunnistab, et jäi hätta noortega ühise suhtluskanali leidmises ning pole rahul nende senise tööga.

Septembri viimastel päevadel noortevolikogu juhiks valitud Isamaa ja Res  Publica liige, 45-aastane Gert Elmaste teadis juba tööle asudes, et on selles ametis vaid ajutiselt, ning andis sellest ka noortele teada. Elmaste osaks jäi sügisel noortevolikogu uue koosseisu töölepanek. Napp kolm kuud andsid talle pildi, et noortevolikogu töö võiks toimida märgatavalt paremini ja tema meelest tuleks muuta selle põhikirja. «Eeskätt selleks, et kirjapandu ja tegelikkus omavahel kattuksid,» lisas ta.

«Ajutise juhi suhtumine oli kurb,» nentis noortevolikogu liige Keiti Piirisild, kes oli noorte endine spiiker ning praeguse koosseisu ainus liige, kes kuulus noortevolikokku ka eelmisel aastal. «Tema suhtumine oli süüdistav, aga lahendusi ta ei pakkunud. Ta rääkis palju, mida saaks paremini teha, aga kui tegemiseks läks, olin ma üksinda.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles