Linnapea protest lükkas postkontori sulgemise edasi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor. Foto on illustratiivne.
Postkontor. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnapea Ando Kiviberg saatis eelmisel nädalal riigi postiettevõttele Omniva tungivas toonis kirja, milles palus üle vaadata Männimäe postkontori sulgemise otsus. Ettevõte tõmbaski seepeale plaanile vähemalt ajutiselt piduri peale.

Männimäe Selveriga samas majas tegutsev postkontor pidi senise kava kohaselt 28. detsembril uksed sulgema. Sellise asjade käigu üle avaldasid pahameelt lähikonnas elavad pensionärid, kes väidavad end olevat kohaliku postkontori sagedased kliendid.

Olles protestijatega kõnelnud, märkis linnapea, et ka teda valdas kontori kaotamise pärast sügav mure ning seepärast otsustas ta Omniva juhtkonnalt nõuda toimuva kohta täpsemat selgitust. Seejuures juhtis Kiviberg tähelepanu tõsiasjale, et Männimäe linnajagu on maakonnakeskuse suurim ning sealse kontori likvideerimine halvendaks väga paljude inimeste ligipääsu postiteenustele. Ühtlasi rõhutas ta, et riigil lasub kohustus teatud avalikke teenuseid inimeste elukohas tagada ning postiteenus on vaieldamatult üks neist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles