Jane Roosimägi alustas sarja alavõiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Roosimägi võitis noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» esimesel üleriigilisel etapil vanemate ehk 13- ja 14-aastaste tütarlaste seas teivashüppe.
Jane Roosimägi võitis noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» esimesel üleriigilisel etapil vanemate ehk 13- ja 14-aastaste tütarlaste seas teivashüppe. Foto: Elmo Riig

Noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» avaetapil läinud laupäeval Tartus võitis Jane Roosimägi vanema rühma tütarlaste teivashüppe. Merili Käsper sai nooremate tütarlaste teivashüppes kuuenda koha.

Noorte kergejõustikusõprade seas populaarse sarja 46. hooaja esimesel etapil kavas olnud aladest kujuneski teivashüpe Viljandimaa noortele kõige edukamaks. Viljandi spordikooli kergejõustikutreener Leho Estorn tõdes, et Jane Roosimägi oli kahtlemata ka üks teivashüppe võitjasoosikuid ning ta suutis favoriidikoormat väärikalt kanda. 

Paalalinna koolis õppiv Roosimägi ületas vanema rühma tütarlaste seas päeva parimana teivashüppes kõrguse 2.92 ning edestas teise ja kolmanda koha teeninud konkurente 11 sentimeetriga. Samas rühmas sai Käroliine Käsper Jakobsoni koolist kirja tulemuse 2.31, mis andis talle üheksanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles