Britid hoiavad Tuleviku väravavahil silma peal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Romet Nõmm loodab tuleval hooajal Viljandi Tuleviku väravas teha korraliku arenguhüppe. Tema enda sõnul pakub kodune meistriliiga väga head mängupraktikat.
Karl-Romet Nõmm loodab tuleval hooajal Viljandi Tuleviku väravas teha korraliku arenguhüppe. Tema enda sõnul pakub kodune meistriliiga väga head mängupraktikat. Foto: Elmo Riig

Novembris nädala Inglismaa jalgpalli esiliiga klubi juures oma oskusi näidanud Viljandi Tuleviku väravavaht Karl-Romet Nõmm naasis koju teadmisega, et kusagil on silmapaar, kes tema tegemisi jälgib.

Inglise Championshipi liiga ladvikusse kuuluva klubi Brighton & Hove Albion F. C. noortemeeskondadega nädala jagu treenida saanud Nõmm ütles, et emotsioonid ühelt maailma tugevamalt klubijalgpallimaalt tagasi jõudmise järel on võimsad. «Üldiselt arvan, et sain päris kenasti treeningutel hakkama. Kehvalt läks kaks esimest päeva,» lausus ta.

Brightonisse lennates polnud Nõmm oma sõnul parimas sportlikus vormis. «Mängijatel, kelle lööke tuli kohe tõrjuma hakata, oli ikka jõhkralt kõrge tase. Esimestel päevadel oli mul pommlöökidega tegemist, aga harjusin päris ruttu,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles