Bussiinfot saab nüüd tellida e-kirjaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi maavalitsuse veebilehelt on nüüdsest võimalik tellida oma e-posti aadressile kiireid teavitusi maakondliku ühistranspordi sõiduplaanide muudatuste kohta.

Maavalitsuse arengu- ja planeerimisosakonna juhataja Kaupo Kase sõnul soovitakse arenduse kaudu parandada kohaliku ühistranspordiga seotud info levimist. «Elu meie ümber on pidevas muutumises ja nii muutuvad aeg-ajalt ka bussiajad. Paraku näitab kogemus, et valla- ja linnavalitsused ei suuda alati piisavalt kiiresti peatustesse värsket infot üles riputada. Iga kord ajalehes uue suure tabeli avaldamisel pole samuti mõtet, sest varsti võib tekkida järgmise muudatuse vajadus. Seepärast otsustasime lisada ühe operatiivse digitaalse kanali,» selgitas ta.

Kase veendumuse kohaselt on e-kiri bussiinfo levitamiseks üks paremaid viise, sest tänapäeval kasutab seda suurem osa inimesi alates lastest ja lõpetades eakatega. Teavitust saab tellida aadressilt http://viljandi.maavalitsus.ee/teavitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles