Linn vastas jäähalli rahapalvele eitavalt (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelgalt plekkseintest ei piisa. Nii võiks kokku võtta Viljandi volikogu esimehe jäähallile saadetud vastuse rahataotluse suurendamise kohta. Hall peaks lepingu kohaselt vastama rahvusvahelise hokiliidu nõuetele, aga selleni on veel pikk tee minna.
Pelgalt plekkseintest ei piisa. Nii võiks kokku võtta Viljandi volikogu esimehe jäähallile saadetud vastuse rahataotluse suurendamise kohta. Hall peaks lepingu kohaselt vastama rahvusvahelise hokiliidu nõuetele, aga selleni on veel pikk tee minna. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu juht teatas kohaliku jäähalli omanikele, et ei näe võimalust suurendada spordiväljaku tegevustoetust, sest väljaku ümber kerkinud seintest hoolimata ei vasta jäähall rahvusvahelise hokiliidu nõuetele.

Viljandi jäähalli juhatusse kuuluv Aivar Talvet saatis paar nädalat tagasi linnajuhtidele kirja, milles palus taastada hallile igal aastal makstav toetussumma sellises mahus, nagu see oli veel viis aastat tagasi.

See tähendaks, et linn suurendaks toetust 6391 euro võrra aastas ning kogusumma kasvaks ligi 45 000 euroni. Talveti hinnangul annavad toetuse suurendamiseks aluse tänavu suvel suuresti vabatahtlike töö tulemusena kerkinud seinad, tänu millele on nüüd täidetud sajandi alguses võetud kohustus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles