Maadluskuulsus käis õppureid innustamas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadluskuulsus Heiki Nabi tõi Suure-Jaani õpilastesse rõõmsat elevust, jagades parimate küsimuste esitajatele auhindu.
Maadluskuulsus Heiki Nabi tõi Suure-Jaani õpilastesse rõõmsat elevust, jagades parimate küsimuste esitajatele auhindu. Foto: Marko Saarm

Klassikalise maadluse kahekordne maailmameister ja olümpiahõbe Heiki Nabi kohtus eile Suure-Jaani gümnaasiumis õpilastega ning tutvus Tääksis spordiakadeemia elamis- ja treenimistingimustega.

Viljandimaale oli spordikuulsuse kutsunud Tääksi spordiklubi juht Toomas Aavasalu, kelle sõnutsi nõustus Heiki Nabi olema spordiakadeemia patroon, sest seal õpetatakse ka maadlust. «Heiki on lubanud meil aastas korra või kaks külas käia,» ütles Aavasalu.

Esialgu pidi Heiki Nabi kohtuma vaid Tääksi spordiakadeemia õppuritega, kes omandavad teadmisi Suure-Jaani gümnaasiumis, aga koolijuht Evald Aav palus, et maadleja kohtuks kõigi VII–XII klassis tudeerivate noortega, ja nii sündiski. Lisaks tuli Türilt kohale bussitäis maadlustreener Mati Sadama väikseid hoolealuseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles