Päästjad ja linnaametnikud tähistasid järvel jääaugud roheliste kanistritega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi päästekomando operatiivkorrapidaja Ivo Piir viskas eile Viljandi järvel jäätumata aukudesse rohelisi plastkanistreid, et uisutajad näeksid, kus on ohtlikud kohad.
Viljandi päästekomando operatiivkorrapidaja Ivo Piir viskas eile Viljandi järvel jäätumata aukudesse rohelisi plastkanistreid, et uisutajad näeksid, kus on ohtlikud kohad. Foto: Marko Saarm

Päästeteenistuse operatiivkorrapidaja ja linnamajandusameti juht värvisid eile pärastlõunal Viljandi järve ääres plastist kanistreid roheliseks ning tähistasid nendega jääs peituvaid auke.

Viljandi operatiivkorrapidaja Ivo Piir saabus oma komandoga Viljandi järvele veestpäästeõppust tegema juba hommikul. Kaasas oli tal jääpuur, et kontrollida, kas järvejääl on turvaline liikuda. «Jää kannab, aga pole veel piisavalt turvaline,» nentis Piir, kes ise on kahel viimasel päeval harrastuskalamehena Viljandi järvel õngitsemas käinud.

Rohelised poid hoiatavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles