Raekoja pargis hakkab hõljuma pühade hõng

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunaks olid raekoja ette üles seatud lava ja üheksa müügitelki. Juba homme peaks seal askeldavad laadalised pakkuma jõuludele omast meeleolu.
Eile pärastlõunaks olid raekoja ette üles seatud lava ja üheksa müügitelki. Juba homme peaks seal askeldavad laadalised pakkuma jõuludele omast meeleolu. Foto: Merlin Kuld

Homme muutub Viljandi raekoja esine park pühadehõnguliseks, sest nädalavahetuseks seab end seal sisse «Jõuluhansa», kus saab muusika saatel käsitöölistelt kinke soetada, jõuluvanaga kohtuda ja lõbusõitu teha.

«Jõuluhansa» avatakse laupäeval kell 12 ja suletakse kell 20. Pühapäeval saab jõuluvõlumaad nautida südapäevast kella 16-ni.

«Jõuluhansa» korraldaja, kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer ütles, et see on mõeldud peredele jõulutunde saamiseks. «Meie eesmärk on see, et kui inimene tuleb «Jõuluhansale», siis ta läheks siit ära tõelise jõulutundega ja viiks selle endale koju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles