Tippnaiskonnad trehvavad Viljandis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kohtuvad Viljandi Kesklinna kooli spordisaalis kaks Eesti naiste võrkpalliliiga paremikku kuuluvat naiskonda Kohila VC / E-Service ja TTÜ/Tradehouse. Pilt on tehtud möödunud aasta Eesti karikavõistluste finaalmängust, milles jäid peale üliõpilasvõrkpallurid.
Laupäeval kohtuvad Viljandi Kesklinna kooli spordisaalis kaks Eesti naiste võrkpalliliiga paremikku kuuluvat naiskonda Kohila VC / E-Service ja TTÜ/Tradehouse. Pilt on tehtud möödunud aasta Eesti karikavõistluste finaalmängust, milles jäid peale üliõpilasvõrkpallurid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel nädalavahetusel peetakse Viljandi Kesklinna kooli spordisaalis kaks Balti naiste võrkpalliliiga põhiturniiri kohtumist: oma kodumängud toob siinse publiku ette mullune Eesti karikavõitja ja meistrivõistluste hõbe TTÜ/Tradehouse.

Homme kell 17 algaval mõõduvõtul on tema vastane Kohila VC / E-Service ja pühapäeval kell 13 Jelgava/LU.

TTÜ/Tradehouse’i naiskonna koosseisu kuuluvad ka kolm Viljandi spordikoolist välja kasvanud võrkpallurit: õed Egle ja Erle Püvi ning Triin Taliga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles