Uusna lõi särama, osa sai ka abivallavanema kodutänav

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusnas Aia tänaval elav Viljandi abivallavanem Sulev Kannimäe soovitas küsida  käidukorraldajalt, miks pandi selle tänava algusesse kolm uut valgustit. Samas sünnivad selliste tööde tegemise otsused vallamajas.
Uusnas Aia tänaval elav Viljandi abivallavanem Sulev Kannimäe soovitas küsida käidukorraldajalt, miks pandi selle tänava algusesse kolm uut valgustit. Samas sünnivad selliste tööde tegemise otsused vallamajas. Foto: Ketlin Beljaev, Elmo Riig

Seal, kus lõpeb Uusna, algab uus tänavavalgustus. Nimelt lasi Viljandi vald hiljuti paigaldada Uusnast Tartu maanteeni kulgevale teelõigule kaheksa valgustit ning sama projektiga lisaks kolm uut valgustit Aia tänavale, kus elab abivallavanem.

Valla majandusameti juhataja Raivo Laidma ütles, et Tartu maanteeni kulgev lõik oli vaja valgustada, sest sealtkaudu käivad inimesed jalgsi bussipeatustesse ning see on ka Tusti poolt tulijatele tähtis koht. Tööd, mis läksid maksma 21 720 eurot, olid tema sõnul planeeritud juba ühinemisjärgses arengukavas pärast Viljandi valla moodustamist. 

Uusnas elav Diana Angerjas on oma sõnul väga rahul, et kõnealune teelõik ära valgustati, sest seda kasutatakse palju ja temagi käib seal vahel lapsega jalutamas. «Päris hirmus oli pimedas kooberdada. Tusti inimesed kasutavad ka seda palju: kes läheb poodi, kes lasteaeda lapsele järele,» märkis Angerjas. Samas tunnistas ta, et Aia tänava otsa lisavalgustite panemine tundus ebavajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles