Jaanuaris stardib kuus sarja

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes küll? Ega ometi mister Bean? Oh ei, hoopis kuulus detektiiv Jules Maigret.
Kes küll? Ega ometi mister Bean? Oh ei, hoopis kuulus detektiiv Jules Maigret. Foto: ERR

Algav aasta toob telekavasse uusi saateid ja filme. Eesti Televisiooni (ETV) hankeprogrammi ostja Tiina Annus rääkis, mida nad vaatajatele pakuvad.

Tiina Annus ütles, et jaanuaris stardib lausa kuus draamasarja. Esimesena jõuab eetrisse Rootsi armastatud seriaali «Paksem kui vesi» teine hooaeg. Vennad Oskar ja Lasse ning õde Jonna on nüüd külalistemaja omanikud, nagu oli ema soov. Ent elu veeretab teele ahvatlusi ja toob kaasa ootamatuid pöördeid, mis paneb suhted proovile. Kauni põhjamaise looduse taustal hargnev põnev perekonnalugu on ekraanil teisipäeviti alates 3. jaanuarist.

Laupäeval, 7. jaanuaril hakkab ETV näitama kaasahaaravat Briti ajaloodraamat «Tutanhamon», mis räägib kuulsa vaarao hauakambri avastamise loo. Tuntud arheoloogi Howard Carteri ja rikka aristokraadi lord Carnarvoni kohtumine viis 1922. aastal Kuningate orus harukordse sündmuseni, millesse keegi enam ei uskunud: leiti hauaröövlitest puutumata vaarao matmispaik. Lord Carnarvoni kauni tütre ja Howard Carteri vahel näib aga olevat rohkem kui sõprus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles