Arenduskeskus tunnistati parimaks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) tunnustas Viljandimaa arenduskeskust kui 2016. aasta parimat ettevõtluse arendajat.

Eelmisel nädalal Roosta puhkekülas peetud arenduskeskuste iga-aastasel talveseminaril tunnustas EAS arenduskeskuste võrgustiku ettevõtluse arendamise valdkonna parimaid. Viljandimaa arenduskeskus valiti sedapuhku aasta parimaks ettevõtluse edendajaks Eestis.

EAS-i arenduskeskuste võrgustiku koordinaator Kaido Sipelgas ütles, et Viljandimaa arenduskeskuse kasuks rääkisid seekordses valikus pikad strateegilised plaanid. «Nende elluviimine võtab aega, kuid süsteemsus on end ära tasunud. See paistab ettevõtluse arengus välja ka maakonna statistikas. Teadmata küll kunagi, kas tulemused on saadud tänu tegutsemisele või sõltumata sellest, tuleb tunnustada head klienditagasisidet, tublisid tulemusi starditoetusega tegelemisel ja suurt hulka tulemusi arengunõustamisel, noorte ettevõtlikkuse arendamisel, tegutsevate ettevõtjate ja haridusasutuste vahendamisel, rääkimata nii mõnestki muust heast asjast ja vahvatest inimestest,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles