Juhtkiri. Korras rand

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Viljandi järve ranna ümbrus on aastatega järjest enam korda saanud. Linnastaadioni renoveerimisest on möödas nii vähe aega, et see on endiselt heas seisukorras. Kunstmuruväljak sai alles tänavu uus. Sõudeelling on samuti üsna värske. Promenaadi on pikendatud ning jõudumööda nii ujumis- kui päevitamistingimusi parandatud. Tükk aega uut peremeest oodanud rannakohvik läbis mõne aja eest põhjaliku rekonstrueerimise ning tegutseb suvel jõudsalt. Lisandunud on petangiväljak ja muudki.

Nüüd terendab võimalus, et tuleval aastal saavad järveäärsed spordiplatsid tänu linna, ettevõtjate ja riigikogulaste panusele värske ilme. Kõige suurem ehitus ootab plaani kohaselt ees tennisekompleksi, mille armetus torkab üha ilusamaks muutuvas ümbruskonnas aina enam silma.

Kui kavandatavad plaanid õnnestub järgmisel aastal tõepoolest ellu viia, on see suur asi. Kindlasti on ka juba ära tehtud tööd kohalikele meelt mööda olnud. Arvatavasti on need avaldanud mõju ka Viljandi kui turismiobjekti atraktiivsusele. Ent spordiplatside uuenemine tähendaks ühe üsna piraka tõrvatilga kadumist ning see annaks kogu ümbruskonnale uut kvaliteeti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles