Luule Komissarov haiglast: minuga on kõik suurepärane

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarovi sõnul läks tema põlveoperatsioon Tartu ülikooli kliinikumis ootuspäraselt. Eduka taastusravi korral naaseb ta teatripubliku ette veebruaris.
Luule Komissarovi sõnul läks tema põlveoperatsioon Tartu ülikooli kliinikumis ootuspäraselt. Eduka taastusravi korral naaseb ta teatripubliku ette veebruaris. Foto: Erakogu

Ugala teatri armastatud näitlejanna Luule Komissarov pani esmaspäeva õhtul sotsiaalvõrgustikus Facebook oma seinale postituse, milles andis teada, et tegi äsja Tartu ülikooli kliinikumis läbi põlveoperatsiooni ning valmistub nüüd taastusraviks.

Komissarov märkis, et elatud aastad jätavad paratamatult inimese tervisele jälje ning tema puhul hakkas sellest kõige selgemalt märku andma valutav põlv. «Aastaid proovisin kõiksugu võimlemisi ja medikamente, kuid lõpuks oli arstide hinnang siiski resoluutne: Luule Komissarov, me peame teid opereerima,» selgitas ta.

Näitlejanna avaldas rahulolu selle üle, et kirurgilise sekkumise otsus langetati piisava ajavaruga ja ta sai teha elulisi ettevalmistusi. Nii näiteks pandi paika plaan, kuidas Ugala teater Komissarovi taastusravi ajal temata toime tuleb. Suurima koorma võtsid seejuures enda peale Terje Pennie ja Liina Tennosaar, kes mängukavas olevates lavastustes Komissarovi rollid selgeks õppisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles