Talv näib jätkuvat heitliku tujuga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast eelmise nädala alguse sula ja vihma jõudis külm veekogusid taas kaanetama hakata. Pühapäeva hommikul olid Viljandi järvejääl kalamehed Ain Taar (esiplaanil) ja Raine Vasar.
Pärast eelmise nädala alguse sula ja vihma jõudis külm veekogusid taas kaanetama hakata. Pühapäeva hommikul olid Viljandi järvejääl kalamehed Ain Taar (esiplaanil) ja Raine Vasar. Foto: Elmo Riig

Viimasel sügiskuul mitu nädalat väldanud talvest on jäänud ilus lumine mälestus ning nüüd, esimesel talvekuul kipub ilm külma kõrval viskama sügisvempe. Mis saab aga edasi?

Riiklik ilmateenistus pakub nelja päeva prognoosi ning igal ärihommikul uuendab nädalapikkust ennustust. Sakala palvel oli keskkonnaagentuuri ilmateenistuse ilmaprognooside osakonna juhtivsünoptik Taimi Paljak nõus mõtlema ka pikema aja peale. Omi mõtteid lisas klimatoloog Ain Kallis.

Lootus talvisele ilmale veel ei kustu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles