Vatiini läheduses lõõsanud leekide põhjust alles uuritakse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul läksid tekke ja patju tootva aktsiaseltsi Mivar-Viva akende all põlema puukuurid ja õnnetus oleks võinud lõppeda palju suurema kahjuga. Ühe versioonina uuritakse võimalust, et tuli sai alguse ilutulestikurakettidest, kuid seda on tagantjärele keeruline tõestada.
Laupäeva õhtul läksid tekke ja patju tootva aktsiaseltsi Mivar-Viva akende all põlema puukuurid ja õnnetus oleks võinud lõppeda palju suurema kahjuga. Ühe versioonina uuritakse võimalust, et tuli sai alguse ilutulestikurakettidest, kuid seda on tagantjärele keeruline tõestada. Foto: Elmo Riig

Laupäeval kõlasid Viljandi kesklinnas paugud, sest Lossi tänaval põles lausleekides eterniitkatusega kuuribokside kompleks. Ühe versiooni kohaselt sai tulekahju alguse ilutulestikurakettidest.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk ütles, et see, millest põleng alguse võis saada, vajab veel põhjalikku selgitamist, aga kontrollimisel on info, et seal kandis nähti varem noorukeid, kes kasutasid tuleohtlikke pauguteid.

Sündmuskohal olnud päästeameti vanemkorrapidaja Ivo Piir ütles, et neil polnud seda fakti võimalik kontrollida, aga sellise põlengu juures peab inimese käsi mängus olema, sest kuurid iseenesest ei sütti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles