Katkistest huultest sai alguse ettevõtmine, mis enam kodukööki ära ei mahu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduköögis sojavahast valmivad küünlad on Gita Einulo sõnul talvisel ajal Voice of Hearti põhiartikkel. Need tehakse taaskasutatavatesse purkidesse ja kaetakse kaanega, et mõnus lõhn võimalikult hästi säiliks.
Koduköögis sojavahast valmivad küünlad on Gita Einulo sõnul talvisel ajal Voice of Hearti põhiartikkel. Need tehakse taaskasutatavatesse purkidesse ja kaetakse kaanega, et mõnus lõhn võimalikult hästi säiliks. Foto: Randel Pomber

Pakane paneb huuled kuivama ja pime talveaeg küünlaid süütama. Just pragunenud huuled meelitasid Gita Einulo loodustoodete valmistamise juurde. Nüüd on tema palsamid, küünlad ja muud katsetused jõudnud paljude viljandlaste kodudesse.

Voice of Hearti (V.O.H) muinasjutt sai eestvedaja Gita Einulo sõnul alguse viis aastat tagasi, kui ta ei leidnud ühtegi vahendit, mis oleks tema katkistele huultele leevendust toonud, ning ta otsustas selle ise valmis meisterdada.

Esimene proovikivi oli mõelda välja, kuidas saada huulepalsam keeratava korgiga tuubi. Tuli uurida selleteemalist kirjandust ning raamatuvirn aina kasvas. Esimesed palsamid tulid siiski kivikõvad. «Kuidas seda kivi küll huultele määrida saab?» küsis sugulane, kellele Einulo oli palsami suusamäele kaasa andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles