Linn juhatab kuusemüüjad ühele platsile

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuuskede müük on äri nagu iga teinegi: paberid peavad korras olema ja sulitegijad saavad karistada. Õnneks on Viljandis selles vallas asjad korras.
Jõulukuuskede müük on äri nagu iga teinegi: paberid peavad korras olema ja sulitegijad saavad karistada. Õnneks on Viljandis selles vallas asjad korras. Foto: Elmo Riig

Kolmandat aastat on Viljandi linnavalitsus andnud jõulukuusemüüjatele ala turuplatsi kõrval tervisekeskuse taga, kuid jõulupuid saab osta ka kaubanduskeskuste parklates üles seatavatest müügikohtadest.

Linnavalitsuse sooviks on, et asju aetaks korrektselt. Viljandi linnavara spetsialist Ilme Kurro kinnitas, et pühade eel linna saabuvad kuusemüüjad pole seni muret tekitanud. «Erinevaid müügikohti on linnas jõulude eel ja ajal mitmeid, kuid eramaadel käivat müüki meie kontrollida ei saa,» lausus Kurro. Tema sõnul hoiavad ametnikud silma peal, et müüjad liikluses segadust ei tekitaks ega heakorda rikuks.

Reede hommikuks oli 20-st linna pakutavast müügiplatsist kauplejad leitud kolmele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles