Judokad täiendasid jõuluturniiril saagipauna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiril medali võitnud Geron Vidder (vasakul), Siim Luide, Laura Silde, Jan-Kristjan Tamm, Eliisabet Veermets ja Kenert Vidder. Pildilt on puudu omas kaalus võitnud Rainer Õnne.
Turniiril medali võitnud Geron Vidder (vasakul), Siim Luide, Laura Silde, Jan-Kristjan Tamm, Eliisabet Veermets ja Kenert Vidder. Pildilt on puudu omas kaalus võitnud Rainer Õnne. Foto: Erakogu

Kümme Viljandi spordikooli judokat käisid möödunud pühapäeval Tartus klubi Zen jõuluturniiril. Neljale meie noorele oli see rahvusvaheline mõõduvõtt esimene jõuproov ja kaks neist lõpetasid medaliga.

Turniiril tegi kaasa kolm vanuseklassi: E-klass, kus võistlevad 2007. aastal ja hiljem sündinud, D-klass, kuhu kuuluvad 2005. aastal ja hiljem sündinud, ning C-klass, mis koondab 2003. aastal ja hiljem sündinuid. 

Kohal olid kõigi Eesti suuremate judokeskuste poisid ja tüdrukud ning rahvusvahelist hõngu andsid mõõduvõtule Läti ja Soome noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles