Graatsiad tegid ilusa alguse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli iluvõimlejad alustasid oma võistluste hooaega tublilt. Pildil on nädala eest Tallinnas ja Jüril edukalt esinenud Liisbeth Pomber (vasakul), Kreete Kalinin, Carmen Victoria Vender, Keliis Lillemets ja Grete-Liis Kändma.
Viljandi spordikooli iluvõimlejad alustasid oma võistluste hooaega tublilt. Pildil on nädala eest Tallinnas ja Jüril edukalt esinenud Liisbeth Pomber (vasakul), Kreete Kalinin, Carmen Victoria Vender, Keliis Lillemets ja Grete-Liis Kändma. Foto: Erakogu

Viljandi spordikooli iluvõimlejad saalisid möödunud nädalavahetusel pealinna ja Jüri vahet, sest nad alustasid pikka ja võistlusrohket hooaega kahe samal ajal peetud turniiriga.

Spordikooli iluvõimlemistreener Kersti Peterson ütles, et nädalavahetus oli täis tihedat sagimist, kuid meie tüdrukute tulemused korvavad kurnava pendeldamise kahe spordisaali vahel täiel määral. «Arvestades, et need olid hooaja esimesed võistlused, läks meil ikka väga hästi,» lausus ta. 

Tallinnas peetud rahvusvahelist «Snowflake’i» ja Jüril teoks saanud «Cinderella» turniiri võrreldes nentis Peterson, et mõnevõrra esinduslikuma ja tugevama koosseisuga oli pealinna mõõduvõtt, ent ka Jüril oli tihe konkurents. «Tallinnas lihtsalt oli välisvõistlejaid rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles