Vana-Võidus võrgutatakse masse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu võrgupidu on aasta-aastalt paisunud.
Vana-Võidu võrgupidu on aasta-aastalt paisunud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänasest pühapäevani peetakse Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskuses Eesti suurim võrgupidu «interLAN vol.6», millel asub võistlema 225 e-spordihuvilist Eestist ja Lätist. Lisaks pakutakse pealtvaatatajatele erakordset võimalust tutvuda uusimate virtuaalreaalsuse tehnoloogiatega.

Võrgupeo programmist leiab lisaks 2500 euro suuruse auhinnafondiga põhivõistlusele viie aasta jooksul esimest korda suurejoonelise pealtvaatajatele mõeldud programmi, kus on üle 35 erineva tegevuse ning kolm auhinnalist võistlust. Huvilistele avatakse kaheksa eriilmelist tegevustuba. Tähelepanuväärne on retrotuba, kus korraldatakse Minesweeperi turniir ning on võimalik mängida aastakümneid vanu videomänge kineskoopteleritel.

Korraldajad soovitavad kohale sõita bussiga. Otsebuss «interLANi» toimumiskohta väljub reedel kell 17.15 Viljandi bussijaamast. Lisainfo väljumisaegade ja pealtvaatajate programmi kohta leiate: http://interlan.ee/pealtvaatajale.

Otseülekanne võrgupeost algab eeldatavalt reedel kell 18 ning see on jälgitav Sakala digilehe vahendusel ja aadressil http://interlan.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles