Repliik. Talvel digi, suvel paber

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Minusugusel lõuapoolikul oleks end ajakirjanikuks pidada ehk liiga uhkeldav. Ma kirjutan inimestele lugusid. Aga ma hindan kõrgelt selle elukutse esindajaid.

Sakala on igati moodne väljaanne ning sestap saavad meie kirjatükke lugeda nii arvutiusku inimesed kui vana hea paberi eelistajad. Ükskõik, kui häälekalt ühe või teise leeri esindaja ka sõna ei võtaks, ei näe ma mingit põhjust kurta. Mõlemal lahendusel on oma spetsiifika ning üks pole parem kui teine. Samuti on elementaarne, et olgu paberil või bittidesse konverteerituna – info maksab.

Pole mõtet sarjata paberlehte aeglasemas reageerimises või ajada taga veebikülje klõpsukogumise deemoneid. Uskuge mind, tegelikult vajate te mõlemat varianti. Olgu siinkohal väikeseks vihjeks minu hea kamraadi empiirilised kogemused. Talvisel ajal toas tiksudes ajab ta uudistevoos järge hiirerullikut kruvides. Suvel, kui näpud alatasa grill-lihast kleepuvad, pole aga paberlehest paremat ajaviitjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles