Maakonna rekorditabelisse tuli tänavu tublisti lisa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell 9.35 on parandatud maakonna maratonijooksu rekordtulemus.

Viljandimaa kergejõustikurekordite tabeli pidamise oma südameasjaks võtnud suurte kogemustega treeneril Tiit Arul on tulnud tänavu sellesse teha 17 muudatust. Tabelisse on lisandunud uusi noori sportlasi, aga on ka selliseid, kelle nime järel on olnud põhjust tulemust värskendada. Kokku on uuendatud 14 rekordit, sest üks nendest püstitati tänavu alla 14-aastaste tütarlaste 4 x 100 meetri teatejooksus.

Aru nimetab muigamisi oma püsipatsiendiks Kristo Galetat, kes on viimastel aastatel vaikselt, aga järjekindlalt nihutanud maakonna meeste kuulitõuke tipptulemust, mis tänavusest aastast jäi pidama 19.78 peale.

«Rekordite poolest oli päris hea aasta. Mitte just väga eriline, aga näiteks tunamullusest veidi parem,» nentis ta ning lisas, et kümmekond muudatust on ta pidanud ikka igal aastal tabelisse tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles