Juhtkiri. Raha ja tunnid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Ühe arvamuse järgi on Viljandi jäähall siinne kõige kasulikum ja mõistlikum rahvaspordirajatis. Lihtsalt sel põhjusel, et niisuguseid väljakuid on erinevalt veekeskustest Eestis väga vähe. Linnajuhtidel oleks küllaga põhjust teha pingutusi ja kulutusi, et eraomanduses olev jäähall püsiks ja areneks ning muutuks kohaks, kuhu ka kaugemalt tulla tahetakse.

Seega polegi ehk nii arusaamatu, et kümneaastase ootamise järel endale tänavu seinad saanud jääväljak läks linnajuhtidelt toetusraha juurde küsima. Pealegi on ta samasugust toetust juba saanud. Jäähalli juhatust vedav Aivar Talvet tuletab oma rahataotluses meelde 2012. aastal raekojas langetatud otsust, mis oli seotud seinte puudumisega. 

Aga meenutame. 2012. aasta novembri lõpul, kui maa oli must ja väljas oli 10 kraadi sooja, seisis jäähall tühjalt ning jäätegemisele isegi ei mõeldud. Just see oli põhjus, miks raekojas kougiti sahtlist välja aastaid vana leping ja hakati näpuga järge ajama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles