Muusikakooli lapsed ei mahu ühe kontserdi sisse ära

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakooli õpilased on juba aastaid andnud jõulukontsertidel ülevaate sellest, mida nad aasta jooksul on õppinud.
Viljandi muusikakooli õpilased on juba aastaid andnud jõulukontsertidel ülevaate sellest, mida nad aasta jooksul on õppinud. Foto: Elmo Riig

Viljandi muusikakooli lapsed astuvad tänavu publiku ette kahel jõulukontserdil. Esimene nendest on täna kell 18 Viljandi Jaani kirikus ja teine laupäeval kell 14 Pauluse kirikus. Mõlemaid kontserte saab kuulata tasuta.

Kooli õppejuhi Maarika Reimandi sõnul annab muusika võimaluse jõulude eel rõõmu jagada ning sellepärast ongi selliseid jõulukontserte korraldatud juba aastaid. «Traditsioon on seegi, et meil ei ole mitte üks, vaid kaks kontserti,» rääkis Reimand. «Muusikakoolis õpib lihtsalt väga palju õpilasi, neid on kokku üle 300. Kõik nad on toredad, musikaalsed, õpivad erinevaid lugusid ja kõik tahaks ju esineda. Me ei mahu ühe kontserdi sisse lihtsalt ära.»

Toetajad aitavad muusikal kõlada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles