Kõpu inimeste ei mõjub otsustajatele pigem jaa-na

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva pärastlõunal istusid Kõpu külastuskeskuses rahvaküsitluse komisjoni laua taga vallavanem Siim Avi, valla tehniline sekretär Kadi Soolo ja pensionär Elle Toom.
Pühapäeva pärastlõunal istusid Kõpu külastuskeskuses rahvaküsitluse komisjoni laua taga vallavanem Siim Avi, valla tehniline sekretär Kadi Soolo ja pensionär Elle Toom. Foto: Marko Saarm

Kui suurtes omavalitsustes osaleb haldusreformi puudutavatel rahvaküsitlustel enamasti mõni protsent hääleõiguslikest inimestest, siis väikeses Kõpu vallas käis läinud nädalavahetusel sel teemal meelsust näitamas enam kui pool kodanikest.

«Osalusprotsent on hirmus kõva! Suurem, kui oli eelmistel kohalikel valimistel,» avaldas Kõpu vallavanem Siim Avi heameelt selle üle, et plaan ühendada Kõpu vald Suure-Jaani ümber tekkiva Põhja-Viljandimaa vallaga on kohalikud inimesed kaasa mõtlema pannud. Samas tunnistas ta, et väikestes valdades ongi lihtsam kogukonda äratada.

Kaja Lind
Kaja Lind Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles