Inglipuul ootavad täitmist 13 Viljandi lapse kingisoovid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar Vygintas Šapokas valitud soovidega.
Gerli Padar Vygintas Šapokas valitud soovidega. Foto: Maxima Eesti

Esimese nädalaga tõid Eesti suurimas heategevuslikus kingikampaanias osalevad inimesed Viljandi Maxima kauplustesse neli kingitust, mis on tehtud siinsetes vähekindlustatud peredes elavate laste jõulusoovide järgi. Inglipuudel on veel 13 kingisoovi, mis ootavad oma inglit.

23 lapse kingisoovid on juba inglipuudelt võetud ja jaekett ootab, kuni neid võtnud inglid kingitused ära toovad. «Ühtekokku teeb inglipuu kingitused 40 Viljandi lapsele. Suur tänu igaühele, kes on juba ingliks hakanud – meile kingituse ära toonud. Loodame, et sama kergesti teevad heateo nii need, kes on juba kingisoovi täitmiseks valinud, kui ka need, kes alles kaaluvad ingliks hakkamist,» kõneles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas.

Kingi tegemiseks tuleks minna «Inglipuu» kampaanias osalevatesse Maximatesse, osta soovitud ese ükskõik millisest kauplusest ning tuua see tagasi samasse Maximasse hiljemalt 19. detsembril. «Seejärel pakime kõik kingid »Inglipuu« temaatikaga kottidesse ning toimetame sotsiaaltöötajate abiga jõulude ja aastavahetuse perioodil lasteni,» selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets. Need kingisoovid, mille täitjat Eesti elanike seas ei leidu, täidab jaekett ja ükski laps jõulukingita ei jää, lubas ta.

Igaühel on veel üks võimalus aidata headusel edeneda. «Tee selfi, kuidas sa inglipuult pärit kingisoovi täitsid, ning postita see Facebooki viitega #inglipuu. Elus on pigem nii, et mina aitan sind ja sina aitad omakorda kedagi teist – just sellisel viisil jätkub headuse ahel,» kutsus üles «Inglipuu» kingikampaania patroon Gerli Padar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles