Hiljaks jäänud tänavatööd on edenenud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile töötasid ehitusmehed Koidu ja Posti tänava ristmikul. Fotol uurib mahapandud asfaldi kvaliteeti Viljandi majandusameti juhataja Toivo Lõhmus.
Eile töötasid ehitusmehed Koidu ja Posti tänava ristmikul. Fotol uurib mahapandud asfaldi kvaliteeti Viljandi majandusameti juhataja Toivo Lõhmus. Foto: Marko Saarm

​Viljandis Koidu tänaval, kus kuu aega tagasi olid uue asfaltkatte ja kõnniteede asemel kinniaetud kraavid ja lahtivõtmata tänavakivipakid, on nüüd hea liikuda nii jalgsi kui autoga. Eile töötasid ehitusmehed Koidu ja Posti tänava ristmikul.

Koidu tänava ja jupikese Lossi tänava ehitustööd pidid linna ning osaühingute Marble ja Elars vahel juunis sõlmitud lepingu järgi valmima novembrikuu alguseks. Projekt valmis aga alles septembri eelviimasel päeval ning ehitus ise algas oktoobri teisel poolel. Kui novembri hakul lumi maha tuli, jäi ehitus sootuks seisma ning töövõtja nägi võimalust lõpetada see mai keskpaigas. Linn võttis sellise palve teadmiseks, kuid ei rutanud sellega nõustuma.

Nüüdseks on Koidu tänavale uus kate pandud ning tänavakivid valdavas osas paika laotud. Näiteks reedel lõpetasid mehed töö pärast kella 9 õhtul. Ehitus edeneb ka Lossi tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles