Uus koolijuht naaseb kodukanti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Ruul
Mati Ruul Foto: Erakogu

Ardo Agasild oli üks kahest kandidaadist, kes pääses hiljuti Kaare kooli direktori leidmiseks korraldatud konkursil lõppvooru, ent valituks osutus Mati Ruul, kes on kogenud koolitaja ning konverentside ja seminaride juht.

1962. aastal sündinud Ruul on pärit Karksi-Nuiast. Suurema osa elust on ta elanud Tallinnas, kuid praegu taastab vennaga kahasse sünnikodu ning see on tema enda sõnul ka peamine põhjus, miks ta otsustas Kaare kooli direktoriks kandideerida. «On näha, et elu hakkab kodukanti tagasi tüürima, ja seetõttu tahan panustada ka tööalaselt Viljandi maakonda,» selgitas ta.

Ehkki Kaare kooli kaugem tulevik on esialgu segane, leiab vastne direktor, et asutus peaks jääma iseseisvaks. «See on omaette küsimus, millises majas õppetööd korraldada, aga see näib olevat selge, et kõigi hariduslike erivajadustega laste õpetamist ei ole võimalik jagada üldhariduskoolide vahel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles