Repliik. Unistuste amet

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti kuulsin ühelt neljanda klassi poisilt, et õpetaja oli koolis uurinud, kelleks keegi tulevikus saada tahab. See on muidugi väga levinud küsimus, mida on ikka paslik juba algklassides esitada. Mind hämmastasid aga vastused. Suurem osa klassist oli soovinud saada youtuber’iks. Ehk siis teha endast videoid ja neid avaldada.

Järele mõeldes tundub see tõesti mõnus elukutsevalik olevat ja kahju, et ise kunagi selle peale pole tulnud. Kui kaamera ees just mingeid kaelamurdvaid trikke ei tee, siis see töö ju konti ei murra ja maailma edukaimad youtuber’id teenivad miljoneid.

Rohkem pani mind aga mõtlema, kuivõrd õpetajad ajaga kaasas käivad. Kas nad üldse teavad, kes on laste eeskujud? Kas nad teavad näiteks HD Tanelit, eesti youtuber’it, kes on teinud muu hulgas populaarse video sellest, kuidas ta ajab endale korraga selga 80 T-särki?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles