Sakala aasta töötaja on Karl-Eduard Salumäe

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala aasta töötaja preemia saanud arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe leiab, et ajakirjanikutööd tehes ei tohi muutuda kibestunuks ning ka kriitikat tehes tuleb säilitada viisakas joon.
Sakala aasta töötaja preemia saanud arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe leiab, et ajakirjanikutööd tehes ei tohi muutuda kibestunuks ning ka kriitikat tehes tuleb säilitada viisakas joon. Foto: Marko Saarm

Läinud reedel kuulutas Sakala välja oma tänavuse aasta töötaja ja selleks sai arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe.

Sakala peatoimetaja Hans Väre tõi välja, et Karl-Eduard Salumäe on üks esimesi, kes hommikuti kontorisse jõuab, ning tihti viimaste lahkujate seas. Hoolimata sellest, et tema kureerida on igapäevane arvamuskülg, annab ta peaaegu iga päev tubli panuse ka uudiste kirjutamisse ning on leidnud aega uurivate lugudega süvitsi minna.

Karli puhul tõstsid kolleegid esile tema töökust, täpset ja mängulist väljendusoskust, koostöövalmidust ning tahet asju arutada ja läbi rääkida. "Ta võib küll lõõpida ja lobiseda, kuid iialgi ei muutu ta labaseks ega ärapanevaks," leidsid töökaaslased. "Ta on viisakas, soliidne ja kannatlik."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles