Valuoja tunnel jõudis Viljandisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnel seisab tükkidena Viljandi Linnahoolduse laoplatsil Musta teel. Millal see võiks Valuoja viadukti alla jõuda, pole seni teada.
Tunnel seisab tükkidena Viljandi Linnahoolduse laoplatsil Musta teel. Millal see võiks Valuoja viadukti alla jõuda, pole seni teada. Foto: Viljandi linnavalitsus

​Eelmisel nädalal tõid töömehed Viljandi Linnahoolduse laoplatsile suure hulga terasplaate, millest pannakse kokku Valuoja viadukti alla plaanitav tunnel. Seni ei tea aga keegi, millal tunnel oma kohale saab.

Tänavu kulutab linn ligi 57 000 eurot, et teha Jakobsoni tänava sõidutee alla kavandatava tunneli rajamiseks eeltöid. Valu­oja oru ja Paala järve äärde jäävate ratta- ja kõnniteede ühendamiseks osteti enam kui 47 500 euro eest kokkupandav tunnel ning 9300 euro eest teeb projekteerimisfirma juba olemasolevasse projekti parandusi.

«Tööprojekti kasutusaeg on umbes kaks aastat,» selgitas Viljandi linnamajandusameti juht Toivo Lõhmus, miks on vaja 2010. aastal valminud projekti uuendada. Samas pole sugugi kindel, et järgmise kahe aasta jooksul tunnel oma kohale saab. «See oleks kurb küll,» vastas Lõhmus küsimusele, mis juhtub siis, kui raha tunneli paigaldamiseks leitakse alles kolme-nelja aasta pärast või veel hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles