Politseinikel tuli väsinud meest kolm korda välja magama viia

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseimaja kainestuskamber.
Viljandi politseimaja kainestuskamber. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseinikud said kogu nädalavahetuse tegelda purjus mehega, kes jäi mitu korda magama Valuoja puiestee kortermaja trepikotta ja korra lillepeenrasse. Kahel korral viisid korrakaitsjad ta kainestuskambrisse.

Sekeldused magava mehega algasid juba reede õhtul, kui häirekeskusesse tuli kõne, et Viljandis Paalalinna kortermaja trepikojas magab joobes mees. Patrull sõitis sündmuskohale, äratas mehe üles ning too lahkus omal jalal.

Vaid mõni tund hiljem sai politsei kutse samalt aadressilt ning sama mees magas trepikojas. Sel korral võtsid politseinikud mehe juba endaga kaasa ja viisid ta kainestuskambrisse.

Paraku ei võtnud arestimajas kaineks maganud mees juhtunust õppust ja laupäeva keskpäeval sai politsei taas väljakutse Valuoja puiestee kortermajja. Seekord 57-aastane mees ei maganud, vaid räuskas sel moel, et ta tuli taas kainenema viia. Kuid seegi polnud veel kõik.

Pärast järjekordse kainenemist jõudis mees maja juurde taas joobnuna ning vahetult enne pühapäeva saabumist tuli häirekeskusele teade, et mees magab õues lillepeenras. Sellelgi korral võttis politsei mehe oma hoole alla ning viis ta kainenema.

Pühapäeval pääses mees politseimajast minema ja pärast seda pole korrakaitsjatele tema tegemistest teada antud. See polnud esmakordne juhus, kus politseinikel tuli sama mehega sellistes situatsioonides tegelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles