Viljandi võttis pronksi jõuga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi võitis Tallast
Viljandi võitis Tallast Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna Põlvas Mesikäpa hallis Eesti meeste käsipalli karikavõistlustel peetud pronksimängus võitis HC Viljandi HC Tallase võistkonda 27:22 (12:13). Teise poolaja esimesel poolel jäi Viljandi võistkond kolme väravaga kaotusseisu, ent sellest seisust  suudeti välja tulla ning mängu lõpus valitses Viljandi juba täielikult.

HC Viljandi võistkonna peatreener Marko Koks möönis, et võit tuli raskelt. "Tõenäoliselt oli meestel algul raske motivatsiooni leida, eesmärk oli ju finaali jõuda. Tallas esitas väga südika partii. Lõpuks nad veidi väsisid, siis pääses maksvusele meie parem füüsiline vorm ja kopsakam kogemuste pagas," tõdes Koks.

Meistriliiga debütandi Tallase peatreener Jüri Lepp kiitis hoolealuseid. "Eks meie ülesanne oligi sel turniiril kolmanda koha mängus anda endast kõik ja peaaegu see ka õnnestus. Kui laupäeval kestsime 20 minutit, siis nüüd kestsime juba 50 minutit. Loodetavasti kestame varsti tugevate vastu mängides kohtumise lõpuni."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles