Hukkunud noormees oli katusel koos kogenud spetsialistiga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötaja kukkus läbi katuse
Töötaja kukkus läbi katuse Foto: Marko Saarm

Reedel Viljandis Pärnu maanteel umbes 10 meetri kõrguse angaari katust vahetades alla kukkunud ja surmavaid vigastusi saanud 27-aastane noormees oli osaühingus Mulgi Ehitus ametis olnud kuu aega. Laohoone katuse vahetamine oli Mulgi Ehituses tema esimene suurem töö, varem oli ta ettevõtte juhi Rein Kessleri sõnutsi teinud vaid abitöid.

Kessler kinnitas, et noormees ei olnud õnnetuse hetkel üksi ning temaga koos oli katusel veel kaks töötajat, neist üks kogenud katusespetsialist, kes vastutab turvaohutusnõuete eest.

Ettevõtte juht ütles, et kõik, mis on katusetöödeks vajalik, oli olemas: kasutati julgestusnööri ning kõik turvarakmed olid kinnitatud, mingit allahindlust ohutuses ei tehtud.

Õnnetult kukkunud noormees oli Kessleri sõnutsi läinud angaari juurde appi vana katust maha võtma kaks päeva enne õnnetust. Juhtumit hakkavad järgmisel nädalal uurima tööinspektsioon ning uurijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles