Kiirõppusele suunduja: see on vähim, mida saan oma riigile anda

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsus kuulutas 669 reservväelasele välja korralise lisaõppekogunemise.
Valitsus kuulutas 669 reservväelasele välja korralise lisaõppekogunemise. Foto: Elmo Riig

Üleeile kuulutas kaitsevägi kiirkorras välja reservväelaste lisaõppekogunemise. Käsu juba järgmise päeva õhtuks püssi alla minna sai enam kui 300 kaitseliitlast ja reservväelast.

Ehkki alles 15. novembril kinnitas kaitseministeeriumi esindaja, et lähinädalail pole uut tüüpi õppust veel oodata ja pigem jääb see uude aastasse, andis äsja ametisse astunud valitsus esimese sellekohase korralduse juba neljapäeval. Hoolimata sellest, et lisaõppus kestab vaid kaks ja pool päeva ning on kavandatud nädalavahetusele, näevad paljud selles tarbetut igapäevatoimetuste häirijat.

Üksikute kiitvate kommentaaride vastu seisid uudiseportaalide kommentaarirubriikides sajad kurjad sõnavõtud. Küll toodi välja kooliõpingud, mida kaks päeva metsas müttamine halvavat, küll sarjati riiki sõjamängude pidamise tõttu saamata jääva töötasu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles