Inglipuu kutsub tegema kinke Viljandi lastele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar Vygintas Šapokas valitud soovidega.
Gerli Padar Vygintas Šapokas valitud soovidega. Foto: Maxima Eesti

Kauplusekett Maxima heategevuskampaania «Inglipuu» patroon Gerli Padar kutsub kõiki viljandlasi üles tegema kingitusi vähekindlustatud peredes elavatele Viljandi lastele. Viljandis on inglipuud Tallinna maantee ja Vaksali tänava kaupluses.

19. detsembrini saavad Maxima kliendid 42 kaupluses üle Eesti täita kokku 1300 vähekindlustatud peredes elavate laste jõulusoovid. Need on pärit 31 linna ja valla lastelt, kelle perel pole võimalust nende unistuste täitmiseks.

Maxima Eesti avalike suhete juhi Katja Ljubobratetsi sõnul aitasid Viljandi kingisoovid kokku koguda kohalikud sotsiaaltöötajad, kes võtsid ühendust oma piirkonna toimetulekuraskustes peredega ning küsisid, millist kingitust lastele kõige enam vaja oleks. «Viljandi lapsed on soovinud kingiks 3-D voodipesu vahva koera pildiga, robot-kutsut ja tahvelarvuteid, kõrvaklappe ja Pokemoni pildiga pluusi. Nukusoovides on tüdrukud väga teadlikud: soovitakse Ari Huntingtoni ning rääkivaid ja laulvaid nukke,» ütles Ljubobratets.

Kingitused jõuavad lasteni kohalike sotsiaaltöötajate vahendusel ning need peaksid pärale jõudma jõulude ja aastavahetuse eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles