Valitsus otsustas reservväelaste lisaõppekogunemise

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.mil.ee/

Valitsus otsustas oma korraldusega lisaõppekogunemise 303 reservväelasele ajavahemikul 2.–5. detsembrini. Kaitsevägi kutsub õppusele «Okas» Kaitseliidu Võrumaa maleva formeeritava 433. lahingukompanii ning 2014. aastal pärast «Kevadtormi» reservi arvatud 10. staabi- ja sidepataljoni staabikompanii.

Lisaõppekogunemisel harjutatakse riigikaitse käsuahelat alates vabariigi valitsuse otsuse langetamisest kuni üksuse lahinguvõime saavutamiseni.

Kõiki reservväelasi, kes peavad lisaõppekogunemisel «Okas» osalema, teavitab kaitsevägi isiklikult.

Sel aastal kehtima hakanud riigikaitseseadus ajakohastab Eesti riigikaitse põhimõtteid ning annab võimaluse reservväelased kokku kutsuda kiiresti, 24 tunni jooksul.

Kaitsevägi kutsub reservväelasi lisaõppekogunemisele kirja, e-kirja või lühisõnumi saatmisega, e-kutsega läbi riigiportaali eesti.ee, samuti lisaõppekogunemise teate avaldamisega trükimeedias, internetis ja rahvusringhäälingus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles