Vald paigaldas kuue korteriga maja tarvis aleviku keskele sinise välikäimla (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vallal on üks korter Viiratsis Tiigi tänaval asuvas 14 korteriga majas, kus pole vett ega kanalisatsiooni. Käimlamure lahendamiseks lasi vald möödunud nädalal panna hoovile püsti plastputka, mille tarvis kaevati maasse rakked.
Viljandi vallal on üks korter Viiratsis Tiigi tänaval asuvas 14 korteriga majas, kus pole vett ega kanalisatsiooni. Käimlamure lahendamiseks lasi vald möödunud nädalal panna hoovile püsti plastputka, mille tarvis kaevati maasse rakked. Foto: Elmo Riig

Viljandi vald lasi eelmisel nädalal paigaldada silmatorkava välikäimla Viiratsi majale, milles on ka üks vallale kuuluv korter. Kohalikele paistab uus lahendus veider, kuid vanu käimlaid polnud elanike süül võimalik enam tühjendada

Sellest, et keset alevikku on selline välikäimla püsti pandud, andis Sakalale teada üks lähedal asuva kortermaja elanik. Kui tavaliselt kasutatakse plastist kempse suurtel üritustel või ajutistel objektidel, siis Viiratsi oma paistab jäävat kauemaks, sest on ehitatud rakete peale ja mõeldud mitme korteriga maja rahva keha kergendamiseks.

Uue käimla saanud punastest tellistest kortermaja asub Tiigi tänaval, Viiratsi kooli ja Ehitajate tee suurte kortermajade naabruses. Kui varem käisid majaelanikud hädal maja ees seisva kuurilobudiku taga, kus oli mitu viltuvajunud välikäimlat, siis nüüd teevad nad seda keset hoovi seisvas kempsus. Teekond küll lühenes, aga vanad käimlad häirisid vähem pilku.  

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles