Kettaheitja ületas tippspordis finišijoone

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel on üks seitsmest Eesti kergejõustiklasest, kellele tänavune võistlushooaeg jäi tippsportlasena viimaseks. Pühapäeval Tallinnas asetleidnud kergejõustiku liidu hooaja pidulikul lõpetamisel kingiti talle tänutäheks Anti Veermaa karikatuur.
Märt Israel on üks seitsmest Eesti kergejõustiklasest, kellele tänavune võistlushooaeg jäi tippsportlasena viimaseks. Pühapäeval Tallinnas asetleidnud kergejõustiku liidu hooaja pidulikul lõpetamisel kingiti talle tänutäheks Anti Veermaa karikatuur. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustikuliit

Eesti kergejõustiku liidu aasta lõpu üritusel pühapäeval Tallinnas võttis tippspordiga lõpparve teinud Märt Israel vastu alaliidu ja toetajate tänusõnad tehtud töö ja pakutud heade emotsioonide eest.

33-aastane kettaheitja tunnistas, et otsus suurelt areenilt taanduda ei tulnud tal vaevaliselt ja tundub praegu pigem kergendusena.

«Kripeldama ei jäänud midagi. Nautisin neid ilusaid aegu, mis pakkusid mulle palju häid mälestusi ning tõid minu ellu hulga uusi sõpru ja huvitavaid inimesi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles