Vaba­tahtliku aumärgi saavad kaks tublit Viljandi­maa inimest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anžella Kaljula
Anžella Kaljula Foto: Marko Saarm

Pühapäeval annavad president Kersti Kaljulaid ja liikumine Kodukant kätte kümme selle aasta vabatahtliku aumärki ning nendest kaks tuleb Viljandimaale

Estonia teatris tunnustuse saajate seas on Viljandi toidupanga ja mittetulundusühenduse Viljandimaa Lasterikaste Perede Ühendus aktivist Anžella Kaljula ning Kuhjavere külateatrite festivali patroon ja selle peakohtunikuna tegutsenud teatritegelane Kalju Komissarov.

Anžella Kaljula iseloomustamiseks kirjutab veebiportaal vabatahtlikud.ee, et ta on pühendunud vabatahtlik, kes on oma aktiivse tegevusega nakatanud kogu pere. Ta osaleb kohaliku toidupanga igapäevatöös ning aitab lasterikaste perede liidus teha käsitöö õpitubasid. Viljandi lasterikaste perede ühenduses on Anžella Kaljula aastate jooksul aidanud korraldada erinevaid üritusi ning sortida riideid. Tema õlgadel on Viljandis kooliasjade kogumiskampaania «Lapsed kooli!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles