Klaasikild peitis end poisi põses seitse aastat

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11-aastasel koolipoisil Hendril, kes seitse aastat tagasi liiklusõnnetuses vigastada sai, on põsel plaaster. Selle all paraneb haav, millest kirurg alles eelmisel nädalal killu välja tõmbas.
11-aastasel koolipoisil Hendril, kes seitse aastat tagasi liiklusõnnetuses vigastada sai, on põsel plaaster. Selle all paraneb haav, millest kirurg alles eelmisel nädalal killu välja tõmbas. Foto: Elmo Riig

​Seitse aastat tagasi juhtus Suure-Jaanis liiklusõnnetus, kus lapsi lasteaeda sõidutavale emale sõitis teine auto külje pealt sisse ning nelja-aastane poiss sai tagaistmel vigastada. Kuigi see juhtus ammu, tabas peret eelmisel nädalal üllatus, mis vana armi lahti kiskus. Seda sõna otseses mõttes.

Kohe pärast avariid läks ema Kristiina poja Hendriga Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonda, kus lapse põsele tekkinud haav puhastati ja kohaliku tuimestusega kinni õmmeldi. Enne nelja õmbluse tegemist korjas valvekirurg ema sõnul kolmnurksest haavast ka klaasikilde. 

Kõik oli korras kuni eelmise aastani, mil armist tuli natuke klaasipuru – ema veel naljatles, et tal on klaassepa poeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles