Ettevõtjad saavad kandideerida koolitusprogrammi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) koostöös Marketingi Instituudiga kutsuvad väikeettevõtete juhte ja omanikke osalema arenguprogrammi uutes rühmades. Koolitused algavad veebruaris nii Tallinnas kui Tartus.

«Esimesel hooajal osales koolitustel 70 ettevõtet ja enim hinnati tippkompetentsiga koolitajaid ning uusi ja praktilisi teadmisi, mis osalejate endi ettevõtete põhjal ka läbi arutati,» selgitas EAS-i ettevõtluse ja ekspordi keskuse koordinaator Katrin Eha. «Uues tsüklis alustab taas viis gruppi, kuhu ootame ambitsioonikaid väikeettevõtteid kandideerima.»

Programmis osalemine annab tänapäevased tööriistad ja teadmised, tugeva kontaktivõrgustiku ning suunised, kuidas kasvatada ekspordivõimekust, tänu millele on võimalik ettevõttel kiiremini ning efektiivsemalt areneda ja rahvusvaheliselt kasvada.

Tänu Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusele on koolitusprogrammi hind kaheksa päeva eest vaid 180 eurot.

Kandideerida saab 23. jaanuarini aadressil http://mi.ee/koolitused/easi-vaikeettevotja-arenguprogramm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles