Viljandi pokkerimeistriks tuli otepäälane Mirko Raid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pokkerimeistriks tuli otepäälane Mirko Raid.
Viljandi pokkerimeistriks tuli otepäälane Mirko Raid. Foto: Tarmo Pikk / Tartu Mõttemängude Klubi

Laupäeval selgus pubis Suur Vend tänavune Viljandi pokkerimeister. Triobeti ja Tartu Mõttemängude Klubi korraldatud 55-eurose osalustasuga turniiri «No Limit Holdem» võitis Mirko Raid Otepäält.

Viljandi lahtisi meistrivõistlusi peeti kolmandat aastat. Mõlemal eelmisel korral tulid võitjaks kohalikud mängijad: 2014. aastal Andre Lätte ja mullu Sten Orav.

Lisaks tiitlikaitsjale jahtis tänavu võidukarikat 25 pokkerisõpra, kelle seas oli ka nimekas Valga netiproff Ott Jaakson ning kohalikud ässad Toomas Hunt ja Marek Käsnapuu. Viimased kaks jõudsid küll finaallauda, kuid mitte auhinnarahasaajate hulka: Hunt lõpetas kuuendana ning mullu teiseks tulnud Käsnapuu üheksandana.

Kaheksa ja pool tundi väldanud võistluse esikolmiku moodustasid tunamullune Otepää pokkerimeister Mirko Raid ning Viljandi lähedal elav Tomsonite abielupaar. Põneva lõpuheitluse järel meistriks tulnud Raid teenis 600 eurot, teise koha saavutanud Kaja Tomsonit premeeriti aga 360 ning kolmandana lõpetanud Andres Tomsonit 220 euroga.

«Võib öelda, et Viljandi ja Otepää meistri tiitlid läksid sel aastal vahetusse,» lausus naerdes Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk ja täpsustas, et just Kaja Tomson krooniti sel aastal Otepää meistriks.

Triobeti pokkerimänedžeri Taivo Egeli sõnul lõpetasid Viljandi meistrivõistlused selleaastase eduka regionaalsete tiitlivõistluste hooaja. «Alustame uue hooga juba järgmisel aastal, naastes vanadesse sihtkohtadesse ja võimaldades mängida turniiripokkerit ka mitmes uues põnevas paigas üle Eesti,» lubas Egel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles