Viljandlasest poliitik eitab raadioeetris kõlanud süüdistusi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadioeetris väidetu põhjal töötas IRL-i riigikogu fraktsiooni liige Helir-Valdor Seeder erakonnakaaslase Kaia Iva ministriks saamise vastu, sest kardab, et too võtab järgmistel valimistel tema eest hääled ära. Seedri sõnul on see väljamõeldis, mis ei toetu ühelegi faktile. Iva teemat kommenteerida ei soovinud.
Raadioeetris väidetu põhjal töötas IRL-i riigikogu fraktsiooni liige Helir-Valdor Seeder erakonnakaaslase Kaia Iva ministriks saamise vastu, sest kardab, et too võtab järgmistel valimistel tema eest hääled ära. Seedri sõnul on see väljamõeldis, mis ei toetu ühelegi faktile. Iva teemat kommenteerida ei soovinud. Foto: Elmo Riig, Dmitri Kotjuh

Vikerraadio pühapäevases poliitikasaates «Samost ja Rumm» rääkisid saatejuhid Anvar Samost ja Hannes Rumm sellest, kuidas IRL-i viljandlasest riigikogu liige Helir-Valdor Seeder püüdis takistada parteikaaslase Kaia Iva ministriks saamist. Seedri kinnitusel pole sellisel väitel mingit alust, ent Samost ja Rumm jäävad öeldule kindlaks.

Anvar Samost rääkis raadioeetris, et Helir-Valdor Seeder tegutses Kaia Iva vastu väga põhjalikult ning selle põhjus peitub asjaolus, et mõlemad kandideerivad Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas. Nüüd sotsiaalkaitseministrina töötav Iva on olnud varem Türi linnapea.

«Viimastel valimistel tuli Seedrile suure üllatusena, et Iva sai talle ligilähedaselt sama palju hääli. Juba eelmise valitsuse kokkupaneku ajal tegi ta ühe liigutuse, millega välistas Kaia Iva riigikokku jõudmise. Nüüd ta siis üritas vältida Kaia Iva ministriks saamist. Ma arvan, et see on väike tähelepanek, mis tasuks meelde jätta kõigil Järva- ja Viljandimaa valijatel,» kõneles Samost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles