Noorteturniiril teenis võidu Rene Talts

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts saavutas laupäeval Viljandis peetud noorteturniiril esikoha ning oli võidukas ka pühapäeval Põltsamaal asetleidnud noorte seeriavõistlusel. Pildil saab noormees õpetussõnu treener Rain Aleksandrovilt.
Rene Talts saavutas laupäeval Viljandis peetud noorteturniiril esikoha ning oli võidukas ka pühapäeval Põltsamaal asetleidnud noorte seeriavõistlusel. Pildil saab noormees õpetussõnu treener Rain Aleksandrovilt. Foto: Elmo Riig

​Nädala eest, mil Viljandis täiskasvanud vabamaadlejad rassisid Viljandi spordihoones Baltimaade karikate pärast, selgitasid noored maadlejad sealsamas turniiri «Viljandi 2016» võitjaid.

Viljandis on muutunud traditsiooniks, et noorsportlased saavad võistelda täiskasvanute kõrval ja ühtlasi nende tegemisi jälgida. Seekord olid viljandlased lahked, loovutades suurema osa esikohaauhindu külalistele. Ise said nad ühe esikoha ning viis teist ja kaks kolmandat kohta.

Kehakaalus alla 29 kg teenis 11 maadleja konkurentsis esikoha Viljandi spordikooli õpilane Rene Talts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles